Fall Yoga Immersion Retreat in Mitake  秋に御嶽山でスペシャルレトリートを行います!


日本語下 October 29&30th 2022 Yoga Retreat in Mitake

Undistracted by daily activities, surrounded by nature, this retreat presents a precious opportunity to transform material connections to deeper spiritual ones through the yoga practices of asana, pranayama, dhyana, and satsang led by Dominica.


Date: 29,30 October 2022 Location: Mountain Ryokan Mitakesansou https://mitakesansou.com/ Accommodation: Room accommodation is 3 to 4 people to a room in accordance with room size. (If you have special accommodation needs please contact me.) Meals: Vegetarian dinner and breakfast Yoga Asana: Intermediate level Bilingual Classes with additional translation by Kiyoko Noda throughout the satsung program.


SCHEDULE Saturday 11:00 meet at Mitake station 12:30 Arrival at Ryokan 13:00-14:30 Asana Class 1.5hr 15:00 Check in |Free time 16:00- 18:00 Inversions/Restoratives /Pranayama/Dhyana 2hr 18:30 Dinner 20:00 Satsung 1hr Sunday 06:00-07:00 Pranayama /Dhyana 1hr 07:30 Breakfast and checkout 9:00-11:30 Asana Class 2.5hr 11:30 -14:30 Lunch,Hike, Dhyana Sitting in the nature of Mnt Mitake 15:00 Return to Mitake station

Retreat Fee: ¥29,000 (includes taxes,) Transportation not included.

Required Props: Own yoga mat, belt, 1 block. Other props will be provided. Further details will be provided to registered participants. To register for this retreat, please send email to shizendominica@gmail.com with "2022 Fall Retreat Registration" in the subject line. Participation limited to 18 students- only 5 spaces are currently available. Cancellation Policy Full refund up to 2 weeks prior to retreat date . 80% refund up to 2 weeks prior to the start day, 50% until 1 week prior to start day, 2 days previous 40% refund, and the day of retreat no refund. 10月29日と30日に御嶽山でスペシャルレトリートを行います!

このレトリートでは御嶽山でアサナ、プラニヤマ、瞑想とsatsung の練習を行います。2日間集中して練習を行うことによって物質的な繋がりから脱し、よりスピリチュアルな繋がりを発見する特別な機会をみなさんに提供したいと思います。 場所: 御嶽山荘 https://mitakesansou.com/宿泊: 3人、または4人で一つの部屋に泊まっていただきます。 (宿泊に何かご要望がある場合はご連絡ください。 食事: ベジタリアンの朝ごはんと晩ご飯

スケジュール 土曜日 11:00 御嶽駅集合 12:30 旅館に到着 13:00-14:30 アサナ1時間30分  15:00 チェックイン・自由時間 16:00- 18:00 アサナ、プラニヤマ、瞑想 2時間 18:30 晩ご飯 20:00 Satsung(Q&A) 1時間 日曜日 06:00-07:00 プラニヤマ1時間 07:30 朝ご飯・チェックアウト 9:00-11:30 アサナ 2時間30分 11:30 -14:30 昼ごはん ハイキング, 御嶽山でDhyana 15:00 御嶽駅到着 日にち: 2022年10月29日、30日  アサナ:中級レベルのバイリンガルクラス 翻訳:野田きよこ 必要なプロップス: ヨガマット、ベルト、ブロック 料金: ¥29,000 (税込) 交通費は含んでいません。 このレトリートに申し込むには、 1) shizendominica@gmail.com に「レトリートの申し込み」というタイトルをつけてメールしてください。 2) 後日、請求のメールを送ります。お支払いは振り込みかクレジットカードでお願いします。 枠が限られているため、参加できるのは申し込みと支払いを済ませた人18人の先着順とします。(残り5枠)

キャンセルについて 当日の2週間前までにキャンセルがあった場合は料金を全て返金します。2週間を切っている場合は80%、1週間を切っている場合は50%, 2日前は60%を返金させていただきますが、当日は全額を負担していただきます。

219 views0 comments

Recent Posts

See All